HJO 2023

Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 zal de 15e editie van De Haenen Jeugd Open (HJO) gespeeld worden op Golfpark De Haenen in Teteringen. Het spelersveld van deze wedstrijd zal bestaan uit 78 jeugdspelers in de leeftijd tot 21 jaar (geboren op 1 januari 2002 of later). Bij over-inschrijving kunnen hooguit 90 spelers worden toegelaten.

De wedstrijd is Qualifying en wordt gespeeld over 2 x 18 holes in de volgende categorieën:

– Jongens: exact handicap t/m 15

–  Meisjes: exact handicap t/m 20

De wedstrijdvorm is strokeplay zonder handicapverrekening. Er is na de eerste speeldag geen cut.

Het prijzengeld wordt uitgekeerd in cadeaubonnen.

De 1ste prijs bedraagt €200,- plus voor zowel de jongens als de meisjes een wildcard voor het OK Junior Open 2024 van golfclub Toxandria. De wildcard geeft recht op deelname en een deel van het verschuldigde inschrijfgeld. HJO draagt het andere deel bij.

De overige prijzen bestaan uit cadeaubonnen van respectievelijk €175-125-75-50 voor de jongens en cadeaubonnen van respectievelijk €175-125 voor de meisjes.

Als het aantal deelnemende meisjes meer dan 30% van het totale deelnemersaantal is, zullen er ook voor hen meer dan 3 prijzen uitgereikt worden.

Bij een gering aantal deelnemers kunnen er minder prijzen uitgereikt worden en/of zal een lager prijzengeld worden vastgesteld.

Het deelnemersveld kan worden aangevuld met spelers die van de organisatie een wildcard krijgen.

Je kunt je inschrijven door op de knop AANMELDEN te klikken. De inschrijving sluit op 2 september 2023!

Vanwege de viering van ons 3de lustrum gaan we er een mooi toernooi van maken met extra verrassingen.